tearsofblue.blogg.se

Mitt liv är inte enkelt, det är ingens egentligen. Min blogg handlar om mitt liv, vad som hände, vart det fört mig idag, vad jag vill gå nu. Allt som jag lever med varje dag, mina oroliga tankar. Ja det mesta som en sådan som jag kanske egentligen borde släppa.

Hela världen

Publicerad 2012-12-31 01:00:16 i Allmänt

Helva världen är uppväxt på makt, makt och pengar är det viktigaste här i livet för de flesta. Världen mättas inte av all makt, men fortsätter endå slåss om den. Makt finns så mycket av i världen, och dumdristiga folk som söker den. Folk söker makt för att de inte har makten till sina liv, eller så söker de makt för att känna sig fullbordade. Jag söker bara tyglar till mina känslor, och en gnutt makt över mina handlingar. Iförtjej händer det så händer det, det är mycket i dagens läge vi är helt totalt maktlösa i. Till exempel när vi dör, eller när en annan dör. Kompisar som försvinner ur ens liv, eller ett nytt läge som man kanske behöver. Mycket maktlöshet i världen i dagens läge, folk som tar andras pengar, folk som slåss om mat och personer som lever på gatan för att en person säger att du inte kan ta hand om dig själv. Samhället vänds upp och ner, personer blir förvirrade och rädda. Tryggheten försvinner, och folk som knappt kan ta hand om sig själva tvingas ut i arbete. Visst det kunda alltid vara värre, men jag sitter endå och nästan fäller en tår för de miljoner människor som e hemlösa. Flera stycken av dom bor i sverige, men men vad kan man göra. Inget skulle kunna ändra Fredrik Reinfeldts syn på saker, eller moderaterna över huvudtaget. Cancer sjuk och överlevde här har du ett jobb, handikappad och svårigheter äsh då antingen jobbar du ihjäl dig eller så klarar du dig.
 
Mycket är redan upp och ner med mig, och nu ska hela sverige och världen bli det. Gör ont i magen av all förvirring, blir trött bara jag tänker på allt som kan hända. Jag är ju redan lite sliten från förr, men det är bara som rispor på kroppen. Men den största rispan sitter strax ovanför bröstet, och den är djupare än de andra risporna. Den tog nästan livet av mig, men det känns lite bättre nu när det läkt.
Masken är min styrka, masken är mitt hopp. Den gömmer mina känslor, döljer allt som är grått. Den ger mig styrka, den ger mig hopp, även fast natten blir gråare än grått. En vision av ett sunt liv, en droppe av hopp. En omåttlig törst, efter något gott. Livet svänger, livet förvränger. Livet förvränger visionen av en sund drömmliknande man.
 
Hejdå bloggen

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Angie

Är en tjej på 21 år än så länge som skriver om känsliga delar av livet och ibland inte alls känsliga saker för mig

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela