tearsofblue.blogg.se

Mitt liv är inte enkelt, det är ingens egentligen. Min blogg handlar om mitt liv, vad som hände, vart det fört mig idag, vad jag vill gå nu. Allt som jag lever med varje dag, mina oroliga tankar. Ja det mesta som en sådan som jag kanske egentligen borde släppa.

Gammla vanor nya motiveringar

Publicerad 2014-08-24 18:56:17 i Allmänt

 
Plötsligt var livet av sena nätter som bortblåst, tidiga morgonar med skrikande katter igång. Jobbet är nytt fast gammalt, jag jobbar kvar där jag var förut fast med nya jobb kammrater. Nya arbets uppgifter och nya tider att infinna sig vid, lite krångligt och ovant men man anpassar sig. När semestern tog slut så kändess det som vädret kände det ochså, vindarna blev kallare och de varma långa dagarna blev fulla av regn och moln.
 Min nya motivation i år är denna skönheten, mamma och jag fick till det och kunde gå och tatuera oss. Den ger mig styrka på något sätt, och budskapet är ganska glasklart i mina ögon. Antar att allt vänder en dag, men tills dess så finns denna för motivationens skull.

Hejdå bloggen

Att lösa problem är mitt jobb

Publicerad 2014-08-09 00:08:51 i Allmänt

 
Många vet hur högt mina vänner är på min lista, jag skulle gå igenom eld och simma över hav för deras skull. Även om jag inte gillar titeln som "Problemlösare" så är det inget jag slänger iväg så enkelt heller. Frågar en vän om mitt råd försöker jag hjälpa, det ligger väll i min natur antar jag. Dålig dag? Bra dag? det spelar ingen roll, mitt mål är ofta att få deras behov uppklarade, visst ibland klarar man inte att de jämt drar i en. Men vissa skulle säkerligen göra detsamma för mig om de var i min sits, men nu är jag i denna sits och då gör jag mitt bästa. Det är nästan konstigt hur fort jag reagerar på det, det säger bara klick och så är jag fast. Jag stretar inte för att ta mig an det heller, jag funderar och skriver det som kommer i tanke. Vissa idéer är bra andra mindre bra, men gör mitt bästa för att hjälpa. Kan ni tänka er till och med kärleksproblem, den som vet minst om kärlek bland alla hjälper med kärleksproblem. Det känns bara lite orealistiskt antar jag, men det tar man sig an ochså. Plötsligt sitter man där med sina egna problem och ler lite, hade jag tagit mina egna råd hade det kanske löst sig. Men man sluter ögonen för stunden, och försöker sova innan nästa dag börjar med nya uppdrag. 
 Tro mig när jag säger detta, jag älskar dom alla. Alla i världen har problem, och alla i världen söker efter svar. Jag som är en av dom som aldrig finner mitt svar på mina frågor och problem, vill åtminstånde för en gång skull vilja vara en som lösa dom. Vissa problem är svåra att lösa själv, då måste man ta hjälp. Det glädjer mig så otroligt mycket att dessa människor lägger lite av sitt öde i mina händer. Det får mig på något sätt att inte känna mig så liten i den stora världen, och även om lilla jag känner smärta av vissa grejer så kan jag känna det en gång till för mina vänner. 

Hejdå bloggen <3

Jag vill inte vara din accessoar

Publicerad 2014-08-03 02:51:29 i Allmänt

Jag tänker inte vara din handväska med extra detaljer, jag tänker inte vara ditt smycke som du bär som
medaljer. Jag tänker inte hunsas hit och dit, för en väska med extra detaljer har aldrig varit min stil.

Det är konstigt villken standard man måste ligga på för att vara okej nu för tiden, enligt vissa måste man vara smal som en sticka och kunna bäras runt halva stan för att vara okej. För andra måste man vara super sminkad och överdriver lättklädd för att det ska gå hem. För vissa andra så finns bara den där lagom tjejen i tankarna, och för andra finns den där tjejen som är en gamer men aldrig nått fetma nivå.
Jag vet inte längre vad jag är, men jag kommer nog aldrig vilja vara den där tjejen en kille kan släpa runt halva stan för att visa upp det är inte min stil. Jag är en med min egna stil, så som så många andra som bara försvinner i mängden. För de få tjejer som behåller sin styrka, och för dom som kämpar dagligen med det vi idag kallar "fulhet". Säger jag att ni är unika på erat sätt, och man ska helst inte vara den där accesoaren alla killar vill ha. För vad jag har lärt mig i livet är väll att alltid vara sig själv, för då hittar man rätt tillslut
.

Så tills vidare lever denna tjejen inte för män som vill ha accesoarer, utan denna tjejen lever för drömmen om män som behandlar tjejer med respekt.
Hejdå bloggen <3

Man är väll inte mer än människa

Publicerad 2014-08-01 16:57:22 i Allmänt

Dagarna flyter förbi igen, drömmar uppenbarar sig och försvinner igen. Ensamheten är inte lika påtryckande som den varit, men skulle inte förvåna mig om den blev det. Dagarnas rytm har funnit kroppen, även om de senaste dagarna har varit något kämpiga. Värmen har nästan slagit sönder skallen två dagar i rad, och hoppas mer eller mindre på en storm så den tryckande värmen lugnar sig. Förutom det verkar allt vara som vanligt, dagen rullar på och plötsligt sitter man med både alla sina kort och en ny stol. Jag skrev om  de försvunna korten som jag trodde jag hade tappat i stockholm, min kära vän i stockholm fann dom och skickade ner dom åt mig(inklusive ID). Sedan hade en annan kompis en stol till salu(en dator stol), så jag bestämde mig för att köpa den stolen. Förutom det är väll dagarna rätt lugna.

Hejdå bloggen <3
 
 

Om

Min profilbild

Angie

Är en tjej på 21 år än så länge som skriver om känsliga delar av livet och ibland inte alls känsliga saker för mig

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela