tearsofblue.blogg.se

Mitt liv är inte enkelt, det är ingens egentligen. Min blogg handlar om mitt liv, vad som hände, vart det fört mig idag, vad jag vill gå nu. Allt som jag lever med varje dag, mina oroliga tankar. Ja det mesta som en sådan som jag kanske egentligen borde släppa.

Studenten villka minnen

Publicerad 2013-05-30 22:24:55 i Allmänt

Studenten var för mig både lycklig och sorglig, en stund då jag fick släppa loss och vara vild. Jag saknar timmarna på rasterna med vänner, skanar lärarna som såg till att man mådde bra. Jag saknar en vän som försvann i mängden igen, och minnena bara tar stopp. Nog för att sakerna blivit mer komplicerade, men jag vet inte egentligen vad jag skriver. Allt känns bara som ett rasande torn, tornet byggd av mina känslor som redan verkar vara på väg o falla. Det känns konstigt i mitt hjärta nu, bara tomt och ensamt. Kan det bero på att jag är ensam, kan det bero på att jag nåt en återvändgränd igen.
Jag är väll lite trött, jag är väll lite ensam. Antar att tiden att vara ensam tär mer på kroppen en vad man kan tro, en kram gör så mycket för mig egentligen. En blick värmer hjärtat, ett hej får mig på benen igen.  Jag vet inte för många farväl är väll för jobbigt, eller alla ner klankningar. Trött på ensamheten, trött på alla som vill förstå. Vill ha någon som förstår, och vill finnas vid min sida.

Hur vågar jag

Publicerad 2013-05-21 22:32:00 i Allmänt

Känner förvillad i känslor, vad leder detta, vart kommer jag sluta i allt detta. Att ta steget frammåt har inte hänt än, men om det händer kommer du och möter mig halvägs. Jag vet inte om marken skakar under mina fötter, eller om mina ben inte orkar bära mig längre. Att sitta i tankarna gör ont, att inte veta varken de ena eller det andra. Ta steget fram känns för stort, det är försent för att ta steget tillbaka. Att låstas att det regnar är ingen lösning heller, väntar tar sakta död på allt hopp. Ett litet ljus finner jag alltid i ditt leende, jag vet inte längre om jag misstar mig eller? Kan någon väcka mig ur denna eviga drömm, eller nypa mig så jag vet att detta är verklighet. Hur ska jag tolka mina känslor, hur ska jag hålla minen och säga att jag är okej mycket längre. Det är svårt att tänka sig att vi känt varandra ett tag, men känslor kryper alltid fram när du ler. Det är svårt och se det klart, men jag vet inte. Du får mig och skratta från små saker, vi har alltid roligt ihop. Även om intressena inte alltid matchar, så känns det som vi förstår varandra på en helt annan nivå.
Bitarna verkar ta sin plats, eller missar jag hela bilden igen? Jag ser små tecken åt ett håll men vägen delar sig, vart går jag nu. Det känns redan som jag valt ett håll, men om det visar sig vara fel, kommer jag orka gå tillbaka till ruta 1? Natten faller igen och tankar håller mig vaken, vad händer om jag har fel? Känslorna bara rusar inom mig, borde jag känna så här. Är risken stor att jag har blivit det igen, i hjärtat vet jag redan svaret för länge sen. Jag tar styrk var dag fördjupad i mina egna tankar, och om jag inte hade varit det hade jag mått bättre? Min hjärna säger mig att det hade varit fel av mig, för då hade jag fortfarande låtsas att det regnade och det hade bara skapat problem.
Sakta sakta tar vi steget närmare
Orden formas aldrig till meningar men vi förstår endå
Stjärnorna lyser klart över oss
dag som natt finns du i varje del av mina tankar
Det känns jobbigt att inte våga riskera
men samtidigt vill jag inte att allt detta försvinner
leendet som finns på mina läppar har du skapat
känslan av lycka har jag fått ifrån dig
att se dig försvinna skulle förstöra mig igen
förlåt om jag hoppas för mycket av dig
orden bara ploppar ur mig som kommer både från hjärtat och mina drömmar
kvar sitter jag tyst brevid dig och säger inte ett ord
du frågade om jag var trött  och jag svarade ja
men egentligen frågade jag mig själv när jag samlat modet att berätta
och även modet till att höra svaret
Vi verkar förstå varandras ord bättre än någon annan
vi verkar diskutera om allt och inget
Samtal som kan vara jobbiga
samtal som kan vara bra
och samtal som inte är av denna jord
timmarna bara rullar iväg när jag är med dig
lite försiktigt sitter jag brevid dig och försöker vara lugn
men djupt nere i tankarna hör jag mig själv fråga dig
men svaret kommer aldrig
och vi förblir tysta
vi sjunger smått på låtarna i din bil
och glömmer bort tid och rum för sekunden
Tittar du på mig ochså ibland och undrar
eller är det bara mina drömmar som är så högtflygande
ge mig tankeläsande krafter så jag vet
ge mig ett leende så jag förstår
ge mig orden så jag hör
allt jag vill är att förstå
och veta om jag för en gång skull
bara för denna gången
har hittat rätt
 
 
// Hejdå bloggen

Om

Publicerad 2013-05-09 22:28:39 i Allmänt

Om jag kunde flyga skulle jag försöka med det, om jag hade vingar hade jag tagit mig dit lyckan gror.
Om jag hade varit smart, hade jag sett att lyckan är närmare än vad jag tror, och slutat leta efter den.
Osäkerheten biter fortfarande i mitt skinn, och jag tar ett steg tillbaka för att inte göra allt krångligt. Jag försöker ta mig frammåt, men rädlsan finns där och kommer alltid vara där. Men hoss dig känner jag mig trygg, även om signalerna fortfarande är oklara är jag redo och satsa. Jag vet inte om du finns i min framtid, men i mina drömmar verkar du alltid finna plats och ta dig in. Jag vet att mitt hjärta redan har fallit för dig, jag ser inga varningsignaler alls eller något som möjligtvis kan stoppa mig. Om jag hade vågat hade jag tagit steget, men det steget gör mig både osäker och rädd. Borde jag ta det, eller borde jag vänta. Jag vet inte om jag klarar av det, eller om jag åter igen stannar i tiden som försvinner med snabba slag. Att vända tillbaka finns inte längre, vad händer om jag inte vågar och du försvinner förbi mig. Kommer jag orka gå vidare, jag oroar mig för mycket. Agerar aldeles för lite, men det är svårt.
Släpp taget, släpp kontrollen och ta stegen frammåt. Vad händer om du inte gör detta, sätt fart på hjärtat vad har du och förlorar. Tolka signaler fel är ett enkelt misstag, men om du får förslag från andra bör man i så fall lita på dem och ta steget. Men en dag sker det, och känslan säger mig att det kanske händer snart.
 
Hejdå bloggen ~~
 

Vart

Publicerad 2013-05-02 22:43:01 i Allmänt

Vart plockar man energi när din egen är slut
Vart finner du styrka när modet tryter
Vart finner du hopp när allt omkring dig faller
Vart finner du ljus o ett ständigt mörker
Vart finner man kärlek när allt är borta
Vart finner man liv när döden går vid din sida
Jag tror att jag är stark räcker det för att hålla mig flytande
Jag tror på att jag finner min väg räcker det för att finna den
Jag tror att jag orkar gå igenom eld igen räcker det för att göra det?
Om mitt hjärta blir krossat igen, kommer jag orka pussla ihop det.
Om min tro om kärlek är för hög, kommer jag orka gå tillbaka för att välja en annan väg.
Jag står ständigt mellan att ha tålamod och vänta, eller rädlsan att vara för mycket igen. Svårigheten att aldrig veta om, ska jag vara där eller inte. Det känns hjärtekärande och underbart på samma gång, kanske det funkar eller så smiter tjansen åt ett annat håll. När ska den fallande stjärnan höra mina böner, när ska den skinande fullmånen lyssna på mina tankar. Jag bara väntar på att få mina djupaste önskningar uppfyllda, är jag för skygg är jag för trygg i läget. Jag vet inte längre, tjansen kanske redan är borta.
Min historia behöver mer kärlek, mindre problem och stress. Min värld behöver mer ljus, mindre hörn med mörka skuggor. Jag behöver ett lyckligt slut, för att kunna fortsätta tro. Men vad vorre världen utan dess mörka hörn, vad vorre mitt liv utan de tragiska bilderna av mitt liv som rullar inanför mina ögon. Vad vorre ett ansikte, utan ögonen som visar vad vi verkligen känner.
Att leva utan att känna, att leva utan att förstå. Att inte se de oskyldigt blåa ögonen, att inte höra mjukheten hoss en röst. Men samtidigt inte höra den grova stämman när någon är upprörd. Jag bara önskar att jag förstod världen på ett annat sätt, jag må lärt mig mycket men man blir aldrig full lärd. Allt jag vill ha är lite förståelse, varför jag bär på för höga förhoppningar. Varför jag gråter när tornet rasar samman igen, varför jag inte vågar kliva fram i ljuset när dagen visar sig. Varför jag inte orkar ta det där extra steget, varför jag inte vågar le för mycket. Varför jag är rädd för min egen skugga, värför jag har hopp som flyger med vinden tills det slutar blåsa. Allt jag vill ha är lite förståelse, för att jag inte alltid hänger med när vägen svänger. Att det tar lite längre tid för mig att uppfatta livets svängar, och lite längre tid innan jag hinner reagera.
Jag vill vara där när vägen svänger, jag vill vara där när det blåser. Jag vill vara där innan det blir försent, jag vill  se så det inte blåser förbi.
 
Hejdå bloggen

Om

Min profilbild

Angie

Är en tjej på 21 år än så länge som skriver om känsliga delar av livet och ibland inte alls känsliga saker för mig

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela