tearsofblue.blogg.se

Mitt liv är inte enkelt, det är ingens egentligen. Min blogg handlar om mitt liv, vad som hände, vart det fört mig idag, vad jag vill gå nu. Allt som jag lever med varje dag, mina oroliga tankar. Ja det mesta som en sådan som jag kanske egentligen borde släppa.

Mina vänner

Publicerad 2013-09-28 17:49:48 i Allmänt

Mina vänner är speciella och helt underbara, de hjälper så mycket att man nästan skulle vilja ta ut hjärtat och skicka delarna till alla dom. Hade tänkt och boka en lokal till mitt kalas men då fick man medelandet att en av dom erbjöd sig att ha det hoss sig, blir det inte så så har vi det hoss en annan det känns lite speciellt. Det känns udda men skönt att ha så många som bryr sig, till er ni vet villka ni är <3 tack. Allt lunkar på som vanligt lite upp lite ner, men det är väl så livet är ibland. Jag önskar inget hellre än att resten av året blir tillräckligt bra för att hålla, känns lite svårt att hålla sin oro i sig men samtidigt får man försöka. Jag tyckte jag såg en snöflinga när jag tittade ut idag, jag vet inte om jag såg i syne eller ej men något säger mig att någon däruppe tänker på mig. Kanske ha lite tro och låta det ta lite tid, rom byggdes inte på en dag och livet levs inte igenom på en dag. Jag har känslan av att detta året kommer sluta lycklig, svårt och veta men får la fortsätta tänka att det löser sig.
 Hejdå bloggen <3

Ensamt

Publicerad 2013-09-23 22:52:45 i Allmänt

Jag är förvirrad och rädd, jag och mamma har kommit överens igen men det härjar fortfarande en storm i hjärtat. Man frågar sig ibland varför vissa gör som dom gör, allt är inte lika självklart som alla tror. Bara för att du ser en sak som självklart ska jag ochså kunna det? med min ADHD kan jag inte se allt kristalklart. Det känns ensamt med ADHD verkar inte vara någon som förstår, är det bara jag som blir uprörd när jag inte blir förstådd. Varför kan jag inte bli förstådd när jag säger en sak, varför tolkar alla det så fel. Det är en jobbig känsla att ingen vill förstå, du förstår inte heller du säger det men det gör du inte. Hade du varit på min sida hade du sagt till personen som sa saker till mig att allt inte kan vara kristallklart. Men ingen response alls.. bara tystnad ingen som försöker ens försvara mig i detta, jag förblir ensam i mina egna tankar. Tänker ni bara överge mig här, ensam och rädd i det stora hålet i mitt hjärta. Som om dagen inte redan spårat ur, så måste jag hantera allt jag känner helt själv. För ni står ju inte där vid mig eller hur, ni har tagit någon annans parti i detta och jag har väl alltid fel antar jag. Det svider när man inte har någon på sin sida, ensamt och svidande är allt jag känner. Vad gör man åt det, inget man sitter kvar i den unkna stolen försöker dölja sina tårar för att inte visa sin sorg. Man håller tyst under varje konvesation, och orkar inte ens försöka något mer. Jag har fel det verkar som jag har det ganska ofta, inget mer ni vill säga till mig såret är fortfarande frächt och levande. Passa på medans ni kan
 
Hejdå bloggen

Att leva i minnen

Publicerad 2013-09-22 20:37:50 i Allmänt

Att leva i minnena gör vi alla ibland, gör inte du det? då ljuger du. Du kanske tänker tillbaka på sommaren du träffade en person, du kanske tillbaka förra veckan när du var ute med några kompisar. Tänk samma sak fast lite mer extremt, du tänker inte bara på det ibland utan nästan ständigt. Du försöker se vad du gjorde fel, eller vad som kunde varit något annat. Att skapa minnen som aldrig funnits, för en gng vara lycklig må bra och ha det bra. Slippa gråta i smyg inne bakom min stängda dörr, kunna ha någon som lägger armen om mig och säger att det ska lösa sig. Sluta få fingrar pekade på mig, sluta ta på mig all skuld jag känner. Vart försvann tiden då jag andades fritt, inte gömde mig bakom väggarna av mitt egna rum. Jag önskar lugn i mitt liv, jag önskar hopp som aldrig anländer. Jag önskar lite ro så jag får återhämta mig från allt dåligt, hur jag än försöker glömma finns det där. I drömmarna bli jag påhälsad av alla och ingen, det verkar aldrig vara något lyckligt slut inte ens där.
 Halvägs ner till helvetet, men fortfarande huvudet uppe i molnen. Söker efter lycka som jag aldrig lär bära, hur ska jag orka resten av vägen?.

Svårt att känna sig speciell

Publicerad 2013-09-20 19:26:14 i Allmänt

Idag fick jag en vacker present ifrån en kompis som jag bara pratat med, aldrig träffat eller setts öga mot öga. En uggla gjord i garn och tyg, en vacker liten blå uggla som var för att få mig att må bättre. Kunde inte hejda mig att le när jag packade upp den lilla ugglan, så välgjord och vacker men mest av allt den var bara för mig. Att få ugglan får mig och tänka hur svårt det är att känna sig speciell, med eller utan gåvor ifrån nära och kära. Jag önskar innerst inne att jag kände mig lika speciell som andra tycker, att jag hade kraften att se mig igenom andras ögon. Men min livs glädje har inte visat sig på länge nu, och orken att se mig som speciell har försvunnit. Hur jag en skulle vrida och vända på det kan jag inte sudda bort mitt otroligt låga självförtroende, det är svårt att hålla huvudet högt och se sitt egna sinne och allt inom sig falla till marken. Allt rasar inom mig ständigt, jag är som en skör staty som sjunger på sin sista sång. Låt inte det charmiga leendet lura dig, jag faller fortfarande till det mörkaste vråena av mitt sinne. Mitt sinne skrämmer mig, mitt leende skänker mig inget annat än minnen. Låsta i de djupaste delarna av mitt hjärta, jag trodde jag glömt er men det visar sig fortfarande ligga där och älta. Hur länge ska denna plåga fortsätta förgifta mitt hjärta, hur länge ska mina ben orka stå emot att falla. Så många vintrar som redan passerat, men detta är den första som mina ögon verkligen vill se.Varför vet jag inte men så är det,och så verkar det förbli.
 Tomheten släcker ingen törst, tystnaden bryter inga väggar. Att kämpa förlorar sin mening, djupet känns mer lockande än någonsin. Att glömma var tydligen inte en sak jag kunda göra, att vara stark var något jag inbillade mig att jag var. Det känns som tomheten blir större,även om varje person inom min närhet säger åt mig hur speciell jag är. Att hålla huvudet högt och hoppas känns så meningslöst, vad ska jag göra vid ett vägskäl? Att gå åt höger kan vara fel väg att gå, att gå åt vänster kanske river upp mina sår. Det känns som detta är den första vintern utan alla grejer som påminner om dig, den första vintern som jag verkligen ser er men aldrig har er med mig igen. Det smärtar att kämpa, och såren håller mig nere på knä. Att försöka bär ingen frukt med sig just nu, villket gör mig ledsen, förtvivlad och helt nerbryten. Jag ska försöka ge mig själv en chans,men just nu är denna kropp och sinne mitt fängelse tills vidare.
 
Hejdå bloggen

Lite sus mellan öronen

Publicerad 2013-09-15 16:25:58 i Allmänt

Det regnar ute igen, och ensamheten trycker sig närmare på mer än någonsin. Tider börjar förändras, och man känner höst i luften igen. Bara två dagar tills mamma kommer hem igen, det är förtjusning blandat med rädsla ibland men jag tror det går bra. Det känns lite ont om plats för en sådan som mig nu, det känns som jag antingen tar för mycket plats eller inte får vara där. Det känns ensamt och verkar som folk glömt mig lite, eller är det jag som inte ser igen. De förvirrande känslorna av ensamhet och stolthet på samma gång kommer tillbaka, hur jag hanterar känslorna vet jag inte och kommer nog aldrig veta det heller. När var det senast så grått på himmlen, vart tog den lilla solen vägen. Vart försvann de varma känslorna av hopp, vart försvann leendet någonstans. Djupt inom mig finns det ett stort tomt rum, jag försöker lista ut vad jag ska fylla det med. Men jag kommer inte på något, så det förblir stort mörkt gapande hål i hjärtat. En välkänd röst säger åt mig saker, saker jag inte vill höra men tvingar mig endå och lyssna på.
 Vad var det jag sa, du sitter ensam igen utan varken hopp eller glädje. Endå föreställer du dig att du är stark, du ser dig i spegeln och leendet försvinner igen. Dina djupa känslor kommer aldrig försvinna, tro inte att du kan stå upp själv på egna ben. Förra gången du försökte föll du ner på knänen och bröt de båda. Det försvann två ur ditt liv, och de har inte ens läkt idag. DU tror att du fortfarande orkar stå, du slutar aldrig försöka för att du tror att du ska resa dig en dag. Det är svårt att hålla kroppen och humöret på topp. Det känns som det minsta kan såra mig, eller göra mig skör just nu. Att försöka går alltid men att hålla sig där är alltid det svåra, jag ler med tårar i ögonen för att försöka se om jag orkar hålla mig på topp. 
 
 Förstörd men kämpande endå ~~

/hejdå bloggen

Läxor

Publicerad 2013-09-09 17:08:36 i Allmänt

Vi alla bär med oss dom, och vissa tar hand om dessa för att se till att inga andra misstag sker. Andra skiter i dom eller fötränger dom, och hoppas att de aldrig behöver stöta på samma problem igen. mina erfarenheter är något jag bevarar i mig, och det lär jag alltid göra. En del av mig kommer alltid ha svårt att öppna mig fullt ut igen, en del av mig önskar jag var lika dum och nyfiken som jag var då. Visst jag ångrar inte en minut av all tid vi hade, varken jag och min dåvarande pojkvän eller min dåvarande vän. Jag har svårt att tänka mig hur livet sett ut med dom i bilden, men det är svårt och se tillbaka utan dom i bilden. De är en av alla mina lärdommar genom livet, en dag kommer väl jag ochså ge råd till mitt barn om samma saker. Det är svårt och se tillbaka nu, de mesta av den bakgrunden är som en dimma. Det är nästan pinsamt hur lätt lurad man kan bli, hur blind man var för att se just vad som hände. Men vem är inte det nu för tiden, finner du kärleken så stänger du av allt annat. Ibland så stänger vi till och med ute dom som betyder mest för oss, våra vänner vår familj alla runt omkring oss. Sår läker alltid men det tar tid, när jag var liten så läkte mina sår som dom skulle. Gråter gör vi alla men jag kunde vara en riktig gnällspik, det är jag fortfarande men det kanske är för att en del av mig går under. Inte fysiskt men psykist i detta förfallna samhälle, att det ska ta en olycka idag för folk och ingripa eller en död för folk och inse. Det är nästan lika skrämmande som regerien och deras planer, speciellt moderaternas politik skrämmer mig tycker den är så dum.
 Upplevelser för alla kan vara svåra och bära i livets ryggsäck, visa har det lätt och tar av sig den tunga ryggsäcken tömmer den och går vidare. Andra som jag har svårt att tömma den, för alla minnen i den är för värdefulla för att lämnas åt slumpen. Även om de påminner mig om sorgliga saker eller orsakar smärta, påminner dom mig ochså om en enklare tid. Vissa saker i den ramlar ut, men detta endast för att den håller på och rinna över. Jag har min väska full med minnen av vänner som kom och gick, minnen av släktingar och minnen av barndomen. Minnen av en kärlek som aldrig blev som jag ville, och minnen av en person som jag alltid ville vara. Det är ensamt att gå med väskan på ryggen, och leendet på läpparna. Det viskas ständigt att inte lita på någon, medans den oskyldiga sidan av mig viskar att försöka en gång till. Jag må vara en som gnäller och gnyr av såren, men en sak är klar en dag blir jag frisk ifrån denna eviga totyr. Då ni då ska ni få se ett äkta leende, följt av ett gott skratt.
 Jag ska bli den som överlevde livet
 
Hejdå bloggen

Mörka ögon

Publicerad 2013-09-03 23:28:54 i Allmänt

Det är svårt att försöka vara possetiv med en rasande huvudvärk, och tomma vråer i lägenheten som aldrig fylls. Speglar mitt hjärta som aldrig verkar få ro, att vara hopplöst förlorad gör inte saken bättre. Ekonomin som varit ur balans verkar äntligen lida mot sitt slut, och kanske lösa sig till det bättre. Men svåra tankar plågar mig fortfarande en sen vardagsnatt, och med ingen som förstår orden man beskriver är det svårt att veta hur man gör. Vanligtvis kanske jag hade pratat med dig om detta, men något i mitt hjärta säger att jag borde lämna dig ifred eftersom du redan vet vart du ska. Du verkar alltid ha ett bra ständigt mål i ditt liv, kanske därför jag dras till dig jag som irrar runt utan mål eller hopp. Ensama tankar skär i mitt huvud, plågsamma ljud skriks ur min mun. Ingen hör de plågsamma ljuden, men det kanske de borde göra. Kallare tider väntar inte bara inom mig, utan utanför mitt fönster ochså. En doft av vinter sprids i luften, och det påminner om tiden då man var ovetande om villka spår världen egentligen sätter på dig. När jag trodde att inget skulle förändras, och när alla mina vänner fortfarande stog på min sida.
En doft av trygghet sprider sig, och hjärtat slår i en lugn takt. Jag önskade bara en gång till få känna trygghet, att kunna känna att någon väntar på mig. Att orka dra sig ur sängen på morgonen inte bara för att jag måste, utanför att jag vill. De tröttsamma väggarna viskar om mitt förflutna, och den tomma sängen viskar om en lång väntan på någon. Att tvinga vorre fel, att ha tålamodet funkar inte längre. Paniken sprider sig ner till mina ben, och jag går runt som om jag skulle vänta på ett möte. En kyss godnatt till mina drömmar, ett farväl till mina förhoppningar. Att stå på stadiga ben är inte lika lätt som det verkar, att orka gå nu mera är för svårt. Det verkar som varje hörn döljer en hemsk sanning, en annan berättar hemska lögner. Stå rakryggad är inte längre ett val, att vara speciell är inte länge något bra. Att ha ett varmt hjärta vill ingen ha, att gå via utsidan och personlighet är längre någon som gör.
 Det mörka ögenen i mörkret gör det omöjligt för mig att varken sova eller hålla mig vaken, drömmarna är allt jag har och allt jag önskar. Det sista jag ser innan jag somnar är du, det första som slår mitt huvud när jag tänker på lycka är du. När ska detta eviga drömmande ta slut
 
Hejdå bloggen~~
 

Om

Min profilbild

Angie

Är en tjej på 21 år än så länge som skriver om känsliga delar av livet och ibland inte alls känsliga saker för mig

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela