tearsofblue.blogg.se

Mitt liv är inte enkelt, det är ingens egentligen. Min blogg handlar om mitt liv, vad som hände, vart det fört mig idag, vad jag vill gå nu. Allt som jag lever med varje dag, mina oroliga tankar. Ja det mesta som en sådan som jag kanske egentligen borde släppa.

Drömmande

Publicerad 2014-02-28 18:48:18 i Allmänt

 
Jag är inne i en sådan period där livet rullar lite frammåt, bakåt och sedan snabbspolar den sig igenom en vecka. Lite jobbigt men det funkar allt, jobbbigast var nog under söndag och måndagen. Som de flesta vet går jag på ADHD tabletter som hjälper mig mycket i vardagen, men dom tog slut i lördags och endå ringde man flera veckor innan, och även innan helgen men tack o lov så kom dom i måndags. Men nu fattar man verkligen hur mycket tabletterna gör för en, jag menar hela söndagen och halva måndagen så gick man som en zombie. Tankarna snurrade för mycket under söndagsnatten så jag kunde inte sova, och dessutom märkte man vart enda litet ljud. Sedan försöker man kasta sig in lite i dejtinglivet, men ja som mamma sa idag det är som en skål med äkcligt godis. Sötsliskigt, eller bara rent ut sagt godis man avskyr, det känns som det är allt som finns och erbjuda ibland.
 Hade jag själv varit den som hade kontrollen, hade jag väll gjort så mycket mer för att hitta lyckan. Men allt detta letande tar lite knäcken på mig, speciellt de killar som man vet inte kommer funka. När de börjar skriva med dig om saker som är redigt opassande, eller när de bara är dom antar jag så åker musten ur mig. Klart var inte kräsen nu, men jag måste ialafall lite för jag kan inte bygga ett förhållande om jag inte har en pusselbit. Det är som jenga tornet, man kan bygga men tar man bort en del som håller tornet så faller allt isär. Jag måste känna attration till personen, och alla dessa dejtingsidor känns inte ens viktigt för mig längre. Vart ska jag där och göra när jag bara finner  30 plussare, som är ute efter en ung tjej och leva loppan med. Man äcklas av tanken, och tanken på att det finns minns 50 stycken som har fru/sambo/förhållande med en annan skrämmer mig. Ensamheten skrämmer mig inte lika illa nu, men det skär väll fortfarande lite i huden och lämnar lite skrapsår på mig.
 Allt jag behöver i mitt liv är en gnutta lugn
Ett stort mått förstånd
En tredjedels intresse
En liten sked av svar
En liten del av glädjen man söker var dag
Men som sagt det vorre livet på ett fat

Hejdå bloggen <3

 
 
 

Klippa trådar

Publicerad 2014-02-14 00:29:00 i Allmänt

Var ett tag sedan man skrev nu,  det har ju hänt en del och samtidigt inget. Känns som man fortfarande väntar på att all snö ska smälta, även fast den redan är borta här ialafall.
Klippa trådar är en sak jag aldrig gillat, men en sak som ochså måste göras i många lägen. Ibland klipper du dom själv för att det är nödvändigt, och ibland klipps dina trådar av någon annan. Jag fick mina klippta för ett tag sedan, det är smärtsamt speciellt när man gillar personen i fråga. Men efter ett tag kanske man inser att det är bäst så, eller så går bara smärtan över efter ett tag. Jag har klippt många trådar de flesta av dom nödvändiga, några av dom klipptess för att tråden redan nästan var av. Ibland är det minnena av den personen som gör det svårare, ibland så glömmer man bara allt och slutar känna.
 
Till sist till alla mina läsare/ följare vill jag bara önska Glad alla hjärtans dag <3
jag har varit gnällig länge om dagen, och det tar väll lite emot och inte vara det nu. Men samtidigt är det inte bara om de ibland överdrivna kärleksparen, ibland är det människorna i ditt liv ochså. Så må ni finna lite lycka i ett trist väder, under en mysig filt eller som jag i en stor skärm med mitt favvo spel.
 

 

Hejdå bloggen <3 <3
 

Om

Min profilbild

Angie

Är en tjej på 21 år än så länge som skriver om känsliga delar av livet och ibland inte alls känsliga saker för mig

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela